domingo, 16 de enero de 2011

‘’ Maneta ’’ de la U.E. Lleida

Excepcional exhibició de l’alacantí Rubén Rayo
La Unió Esportiva Lleida afrontava el partit d’avui davant la Unió Deportiva Atlètica Gramanet amb la intenció de treure’s l’espineta clavada després de la derrota del diumenge passat davant el Sabadell.
Després de sis victòries seguides al finalitzar la primera volta de la competició, l’equip d’Emili Vicente, volia iniciar el 2011 fent història, aconseguint set victòries consecutives; fet que no succeïa des de 1987, però no va ser possible i els lleidatans van perdre a casa per un gol a zero.
Però avui davant la Gramanet, els homes d’Emili Vicente han aconseguit una contundent victòria per cinc gols a zero. El conjunt blanc i blau - que avui ha vestit amb la segona equipació - a la mitja hora de partit, ja dominava el matx per tres gols a zero. Quan feia poca estona que s’havia iniciat la segona part ha arribat el quart gol i al minut 32,  Jesús Imaz  ha sentenciat amb el cinc a zero al marcador de l’estadi Can Peixauet. Els quatre primers gols han estat obra de Rubén Rayo, qui està fent una temporada estel·lar amb el Lleida, és el màxim golejador de l’equip, i avui, com en altres partits, cal destacar la seva excepcional exhibició.
Amb aquesta brillant victòria, la U.E. Lleida es col·loca amb 34 punts a la classificació, i es situa com a ferm candidat a disputar el play off d’ascens. Tot i aquest fet, l’ entrenador, Emili Vicente, en la roda de premsa ha destacat que: ‘’ s’ha d’anar pas a pas i tocar de peus a terra ’’.

No hay comentarios:

Publicar un comentario